HUIZING GORDIJNENATELIER

Home                 

Het bedrijf

Gordijnen

Vitrage

Zeilringen

Vouwgordijnen

Paneelgordijnen

DraperieŽn

Vacatures

Contact

              

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  Vitrage

 

Vitrage kan een zeer veelzijdige rol spelen.
Stoffen voor vitragegordijnen zijn nu in veel gevarieerde materialen en leuke kleurenpatronen verkrijgbaar. Door hun nieuwe dessins hebben ze vaak de functie van een overgordijn overgenomen. Bij gebruik van een dubbele laag zijn ze vaak zeer bijzonder van uitstraling.

Vitrage kan op verschillende manieren worden opgehangen, b.v. aan een roede, een staaldraad of een gordijnrails.

Er zijn natuurlijk ook nog de klassieke vitrage, voor het klassieke interieur. Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden. Alle ADO producten -met uitzondering van Crťation díOr-  zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en prima zelf te wassen.

Met de nieuwste stoffencollecties laat Eijffinger wederom zien een echte voorloper te zijn op de trends en uniek in haar ontwerpen en kleurkeuze. De enorme verscheidenheid in dessins valt direct op: van een geborduurd vogeltjesdessin en diverse bloemmotieven tot strepen, een foliedruk of geborduurde ornamenten.
De kleuren variŽren van fris en vrolijk tot natuurlijk, diep en warm. De gebruikte materialen en toegepaste technieken zijn zeer bijzonder. De spannende stoffen en verschillende effecten zorgen voor een onverwachtse collectie gordijn- en meubelstoffen. Kortom, alweer een eindeloze keuze in kleur, print en materiaal.

Wij Confectioneren de complete collectie vitrage van de o.a. de volgende merken JAB, Ado, Eijffinger, Vriesco , Unland , Egger , Elvo , Kobe , Your edition , Holland haag , De Ploeg ,
Artelux  , Toppoint  , etc.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 Design @ B.K. Dit werk is auteursrechtelijk beschermd