HUIZING GORDIJNENATELIER

 

Huizing gordijnen atelier is een gordijnenconfectiebedrijf welke een zeer breed programma van confectiemethoden heeft. Wij confectioneren gordijn- en vitragestoffen op bestelling met o.a. plooien, lussen en zeilringen met of zonder boarderranden, voerings- of verduisteringsstof en dat alles met de hoogst mogelijke kwaliteit en service. Als het gaat om het confectioneren van gordijnstoffen is bij Huizing gordijnen atelier letterlijk alles mogelijk. U heeft de keuze uit: Enkele plooi, vlinderplooi, triploplooi,Platte plooi,Champagne plooi. Zeilring in de plooi, enz enz.

Aan de klant is de keus welke afwerking het best bij zijn doelgroep past. Het band bovenin kan variŽren van 6 tot 20 cm. de zomen van 3 tot ?(alles is bijna mogelijk)  enkel of dubbel. De gordijnen worden gemaakt met kleurend garen.

Gordijnen voor ronde, driehoekige, toog of dakramen zijn voor ons geen probleem. Hoe raar de vorm van het raam dan ook mag zijn een oplossing wordt altijd aangeboden.

 

Een in-between is een gordijn dat wat dikker is dan de traditionele vitrage maar dunner dan overgordijnstof. Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen vitrage wensen maar ook niet de dichtheid van overgordijnstof willen hebben.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke bevestigings materialen, zoals  rails (van goels) en dat geheel op uw specifieke maat uitgevoerd wordt.

Wilt u embrassen laten confectioneren, rechte embrasse, banaan-embrasse, drie/vier vlecht embrasse, piping op banaan embrasse etc. etc. Huizing Gordijnen Atelier kan u daarbij van dienst zijn.

Luxe confectie met inslagringen, zeilringen en wat al niet meer. Kussenhoezen, kussenslopen, kussenovertrekken, spreien.

Het is ook mogelijk om gordijnen te laten moltoneren. Hierbij wordt een tussenvoering van molton gebruikt. In de winter houden ze de kou buiten en in de zomer de hitte. Ze ogen het fraaiste wanneer ze tot op de grond hangen en zijn zeer goed toepasbaar in het luxe interieur.Bij ramen met enkel glas zorgt een gewatteerde voering voor isolatie

Sommige stoffen verkleuren in het zonlicht. Een voering gaat dat tegen.
In de slaapkamer is het ook slim om gordijnen met een (lichtdichte) voering te nemen, zodat het er goed donker wordt. Bij ramen met enkel glas zorgt een
gewatteerde voering voor isolatie.

Al onze producten kunnen gevoerd worden, zowel met voerings- of verduisteringsstof en dat alles met de hoogst mogelijke kwaliteit en service.

Voering heeft vele praktische voordelen. Een gevoerd gordijn verlengt de levensduur van de meeste gordijnen, isoleert beter en geeft een grotere mate van privacy. Daarnaast ziet het gordijn er professioneler uit en blijft langer in vorm. Ook de kleuren van de stof worden behouden en beter getoond door de bescherming en achtergrond van voering.

Voor een wat luxere uitstraling kunt u uw gordijnen met zijde voering doubleren 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 Design @ B.K. Dit werk is auteursrechtelijk beschermd